7.8 C
Tutin
Četvrtak, 18 Aprila, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVOObustava saobraćaja za sve vrste vozila na dionici Rožaje - Špiljani u...

Obustava saobraćaja za sve vrste vozila na dionici Rožaje – Špiljani u nekoliko termina

Na većini putnih pravaca u zemlji saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost. Duz klisura i usjeka skrećemo pažnju na moguću pojavu odrona. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima,saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

Do 1. aprila obavezna je upotreba zimskih guma za sva motorna vozila na putevima gdje je to naznačeno signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi. Kada na ostalim djelovima i dionicama puta koji nijesu obuhvaćeni Naredbom postoje zimski uslovi (sniježne padavine, snijeg, led ili poledica na kolovozu ) na vozilu moraju biti pneumatici za zimsku upotrebu na svim točkovima. Minimalna dubina šare na gazećoj površini pneumatika koji se koriste u ovom periodu je 4 mm.

Privremeno se od 23.02. do 04.03. u terminima 08.30 do 11.30 i od 13.45 do 16.45 časova zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-5 dionica Rožaje – Špiljani odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila.

radiorozaje.me

 

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave