22.7 C
Tutin
Srijeda, 12 Juna, 2024
spot_img

Pešter TV jedini je medij televizijskog formata na području opštine Tutin. Od početka 2020. godine, nakon uspješno sprovedenog procesa privatizacije i promjene vlasništva u ovom mediju, došlo je i do snažnog zaokreta u uređivačkoj politici, što je u rekordnom roku među gledaocima prepoznato kao svojevrstan vid borbe za istinu i profesionalno, tačno i objektivno informisanje građana.

Od januara 2022. godine, dolazi do promjene naziva medija, pa dotadašnja Sandačka TV mreža postaje Pešter TV. Danas našu televiziju gledaoci mogu pratiti putem IPTV platforme na kanalu broj 574, kao lokalno regionalni kanal, vidljiv u opštinama Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Tutin, Novi Pazar, Sjenica.

Takođe, dostupni smo i u Supernova ponudi, kao lokalno regionalni kanal na poziciji 735, u okviru paketa Super TV start, Super TV plus, Super TV biz start, Super TV biz plus, u opštinama Priboj, Prijepolje, Nova Varoš.

Pešter TV u svom radu i funkcionisanju isključivo se vodi principima profesionalnosti, objektivnosti, istinitosti, poštovanja zakona i kodeksa novinara, i kao takvi širom Sandžaka i posebno dijaspore, prepoznati smo kao svjetlo istine i borbe za pravdu.

Svi koji to žele, mogu nam se u bilo koje vrijeme obratiti sa prijedlozima, sugestijama i kritikama, jer mi i postojimo da bismo bili na usluzi našim gledaocima, bez obzira na bilo kakve razlike.

S poštovanjem,

TIM PEŠTER TV