15.2 C
Tutin
Četvrtak, 30 Maja, 2024
spot_img
PočetnaSANDŽAKNovopazarac nožem napao policijskog službenika

Novopazarac nožem napao policijskog službenika

foto: pixabay

Novopazarska policija intenzivno traga za muškarcem koji je nožem napao policijskog službenika ispred zgrade u kojoj je nedavno četvoro dece nastradalo u požaru.

Kako Infolid nezvanično saznaje, napad se dogodio danas oko 13 sati u naselju Jalija u Novom Pazaru.

Policajac se nalazio u službenom automobilu i bio je raspoređen na obezbeđivanju objekta koji je zahvaćen požarom početkom marta ove godine.

-Padala je kiša i policajac je bio u vozilu ispred zgrade. Tu zgradu još uvek obezbeđuje policija jer istraga o uzroku požara još nije završena. Napadač, koji je odranije poznat policiji po teškim krivičnim delima, kao što su trgovina narkoticima i slično, otvorio je suvozačka vrata na patrolnom vozilu i počeo da psuje i preti, navodi naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, osumnjičeni je policajcu rekao “šta vi tražite ovde, šta imate protiv mene”, a zatim mu uputio psovke.

Naš izvor dodaje da je policajac izašao iz automobila i osumnjičenom rekao da se smiri i da mu pokaže ličnu kartu.

-Osumnjičeni je tada izvadio nož i odmah pobegao. Policajac je pojurio za njim ali je osumnjičeni, koji živi u tom naselju i dobro poznaje sve ulice i prolaze između zgrada, uspeo da pobegne i za njim policija traga, navodi naš izvor.

izvor: infolid.rs

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave