22.7 C
Tutin
Srijeda, 12 Juna, 2024
spot_img
PočetnaPOLITIKAMersudin Kurtanović - hitno potreban ozbiljan pristup rješavanja vodosnabdijevanja u naselju Velje...

Mersudin Kurtanović – hitno potreban ozbiljan pristup rješavanja vodosnabdijevanja u naselju Velje polje i Kleče

Odbornik SPP-a Mersudin Kurtanović, danas se tokom svog obraćanja osvrnuo na nekoliko važnih problema koji tište opštinu Tutin, među kojima je svakako konačno rješavanje problema sa vodosnabdijevanjem naselja Kleče i Velje polje, jer situacija u ovim dijelovima grada po ovom pitanju odavno je alarmantna.

Kurtanović je pozvao nadležne da se uozbilje i da rješavanju ovog problema pristupe hitno i bez odlaganja, jer je postalo besmisleno da godinama na svakoj skupštini raspravljamo o istom problemu, a avake godine se za njegovo rješavanje izdvajaju milionske cifre.

Kurtanović je rakođe kritikovao i rebalans budžeta za ovu godinu, objašnjavajući da je sada kasno raspisivati tendere za obezbijeđivanje grijanja i prevoza djeci, jer je to neozbiljno i neodgovorno, i o tome se trebalo razmišljati na početku školske godine.

Odbornik Kurtanović, koji je inače jedan od iskusnih i najuspješnijih mladih ekonomista u našoj opštini, licenciran kao stručnjak u mnogim oblastima, predložio je tutinskim vlastima da se zajednički napravi petogodišnji plan razvoja i budžetiranja opštine Tutin, kako bismo izbjegli da svaki put počnemo da gasimo požare kada je za to već kasno.

XV sjednicu SO-e Tutin možete pratiti uživo na našem TV programu, kao i na našoj Facebook stranici.

Prenos uživo na našoj FB stranici pratite putem linka:
https://fb.watch/hdvjVWvSGE/

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave