26.2 C
Tutin
Nedjelja, 23 Juna, 2024
spot_img
PočetnaPOLITIKAZukorlić traži ostavku gradonačelnika Biševca: Ponesi odgovornost, svakako ti se bliži politički...

Zukorlić traži ostavku gradonačelnika Biševca: Ponesi odgovornost, svakako ti se bliži politički kraj!

Potpredsjednik Skupštine Srbije i predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić, uputio je poziv gradonačelniku Novog Pazara Nihatu Biševcu da podnese ostavku na tu funkciju zbog toga što, kako je ocijenio, “tokom svoja dva mandata nije uradio ništa na korićenju rijeka Raške, Trnavice i Jošanice, a obećavao je svake godine”.

“Gradonačelniče, ponio, ne ponio odgovornost, svakako ti se bliži politički kraj”, poručio je Zukorlić u objavi na svom Facebook nalogu.

On je istakao da og gradonačlnika Novg Pazara očekuje da “kada opsanost od poplava prestane podnese ostavku”.

“Mandat je svakako pri kraju, bez prava na ponovnu kandidaturu. Da upamti grad Novi Pazar da je imao u ovoj deceniji gradonačelnika koji je ponio odgovornost jer za 8 godina svog mandata nije uradio ništa na korićenju rijeke Rašku, Trnavicu, ni Jošanicu, iako je svake godine obećavao, kao što to nije uradio ni gradonačelnik prije njega za 8 godina svog mandata”, kazao je Zukorlić.

On je ocijenio da je situacija sa kišama i poplavama jako ozbiljna i pozvao na solidarnost i zajedničku akciju radi pomoći poplavama ugroženim građanima.

“Kiša već danima pada. Nedavno smo imali žrtve poplava. Moramo se zajednički angažovati kako bismo podržali pogođene građane. Hitne mjere zaštite su potrebne. Vlast je u obavezi obezbijediti sredstva za odbranu od poplava i obnovu infrastrukture i domova građana. Zar grad od 120.000 stanovnika nije spreman da se nosi sa izlivanjem korita rijeka? Pozivam na solidarnost i zajedničku odbranu našeg grada”, naveo je Zukorlić.

izvor: sandzakpress 

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave