18.4 C
Tutin
Nedjelja, 16 Juna, 2024
spot_img
PočetnaEKOLOGIJAU Tutinu posađena stabla dobijena u akciji DDOR osiguranja "Za šumu u...

U Tutinu posađena stabla dobijena u akciji DDOR osiguranja “Za šumu u tvom kraju”

Akcija sadnje drveca - Tutin

U Tutinu je zasađeno 20 stabala zahvaljujući prikupljenim sredstvima akcije DDOR osiguranja “Za šumu u tvom kraju”, najavljene i započete povodom prošlogodišnjeg Beogradskog sajma automobila. Sadnja stabala organizirana je u saradnji sa opštinom Tutin.  

Ovom akcijom obogaćena je životna sredina u devet od deset gradova odabranih na osnovu nekoliko hiljada glasova pristiglih iz više od 188 gradova Srbije.

Simbolično, danas su stablo zasadili zajedno Marko Putnik, koordinator Oblasti za marketing i komunikacije DDOR osiguranja i predsjednik opštine Tutin Salih Hot.

Prepoznavši značaj ovakve akcije, usklađene sa dugoročnom strategijom DDOR osiguranja i Unipol grupe čiji je član, kompanija je ovaj projekat uvrstila u svoj trogodišnji plan i u 2023. godini akcija je produžena na svih 12 meseci što će obezbjediti još više sredstava za još zelenije gradove u Srbiji.

Ovim povodom, Marko Putnik, koordinator Oblasti za marketing i komunikacije DDOR osiguranja je izjavio:

“Nadam se da će u budućnosti biti još više ovakvih akcija kao što je ‘Za šumu u tvom kraju’, da će druge društveno odgovorne kompanije slijediti ovaj primjer i da ćemo nastaviti da činimo naš grad zelenijim i zdravijim za život i rad.”

Predsjednik Hot je dodao da svaka akcija i svako zasađeno drvo doprinose da Tutin  bude zeleniji grad sa boljim kvalitetom života.

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave