23.1 C
Tutin
Četvrtak, 25 Jula, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVOREPROGRAM: Građani Tutina dobili šansu da okončaju svoja dugovanja za vodu

REPROGRAM: Građani Tutina dobili šansu da okončaju svoja dugovanja za vodu

JKSP “Gradac” iz Tutina pokrenulo je akciju reprograma duga za sve korisnike koji se nalaze u sistemu naplate. Građani Tutina su pozvani da se što pre obrate JKSP “Gradac” i iskoriste ovu jedinstvenu priliku.

“Obaveštavamo sve naše potrošače da će ovim reprogramom biti stavljena tačka na dugovanja građana. Akcija će trajati od 10. jula do 10. septembra ove godine, a građanima koji imaju višegodišnja dugovanja pružena je prilika da potpisivanjem Sporazuma o reprogramu duga i uplatom dugovanja za poslednju godinu izbegnu utuženja i naplatu pred sudovima i izvršiteljima, te prodaju njihovog duga agencijama za naplatu potraživanja.

Postupci bi će pokrenuti prema svim korisnicima koji imaju dugovanja starija od tri meseca i to bez izuzetaka.

Smatramo da je ovo više nego korektna ponuda koju smo dali građanima da se reše ogromnih dugova za prema našem preduzeću. Uslovi i procedure su vrlo jasni, više otpisa neće biti i zato je ovo poslednja šansa. JKSP “Gradac” do kraja akcije će uraditi evidenciju redovnih platiša i predložiti Nadzornom odboru niz povoljnosti za njih koje će se primenjivati tokom naredne godine.

Takodje,pozivamo sve građane da u najkraćem roku prijave neregistrovane priključke Tehničkom sektoru JKSP “Gradac” gde će dobiti sve relevantne informacije o tehničkim uslovima priključenja.U toku su detaljne i kontinuirane kontrole svih priključaka radi očuvanja funkcionalnosti komunalne infrastrukture i suzbijanja svih vidova nelegalnog korišćenja vode iz vodovodnog sistema.

Svi neregistrovani priključci će, osim isključenja sa distributivne mreže, biti podvrgnuti rigoroznim sankcijama koje uključuju pravne postupke i novčane kazne. Protiv navedenih lica će biti pokrenute krivične prijave za neovlašćeno priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.”

Izvor: JKSP “Gradac” Tutin

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave