23.1 C
Tutin
Četvrtak, 25 Jula, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVOPreko tri miliona dinara za šljunak i kamen za “Pazarsku plažu”

Preko tri miliona dinara za šljunak i kamen za “Pazarsku plažu”

Grad Novi Pazar platiće preko tri miliona dinara za kupovinu 1.000 kubika šljunka i 100 kubika kamena koji će biti iskorišćeni za uređenje potesa Vitkoviće, odnosno “Pazarske plaže”, na jezeru Gazivode, saznaje radio Sto plus.

Na tender za nabavku tog materijala prijavile su se tri firme, a ugovor je dodeljen kompaniji “Ukras” čija je ponuda od 3.075.000 dinara bez, odnosno, 3.690.000 dinara sa porezom na dodatu vrednost bila najpovoljnija.

Zainteresovani za taj posao bili su i “Bešević transkop” iz Novog Pazara sa ponudom od 3,5 miliona dinara bez poreza, kao i “Trimos” iz Beograda koji je tražio skoro milion dinara više.

Izabrani ponuđač će imati obavezu da 1.000 kubika separatnog šljunka frakcije 31,5 milimetara i 100 kubika lomljenog kamena okvirnih dimenzija 30 do 40 centimetara transportuje do “Pazarske plaže” i rasporedi ga u više gomila, kako bi se omogućila njegova lakša ugradnja.

Šljunak i kamen, prema nezvaničnim informacijama, biće iskorišćen za uređenje obale prilikom Omladinske radne akcije koja je planirana od 20. do 27. jula.

U uređenje “Pazarske plaže” do sada je uloženo preko 600.000 evra, a u toku je tender za izbor kompanije koja će izvoditi radove četvrte faze.

Radio Sto plus

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave