22.7 C
Tutin
Srijeda, 12 Juna, 2024
spot_img
PočetnaSANDŽAKPešter TV upriličila prijem za prijatelje iz dijaspore

Pešter TV upriličila prijem za prijatelje iz dijaspore

pešter.tv

Prijatelji Pester tv

Sinoć je u prostorijama našeg medija upriličen prvi prijem za prijatelje Pešter televizije. Prijatelji televizije su zasigurno prijatelji ove čaršije, koji svojim nesebičnim zalaganjem na mnogo načina doprinose i istrajavaju u tome da se glas naroda čuje putem slobodne Pešter TV.

Pešter Tv već dvije godine svog uspješnog funkcionisanja i istrajavanja na putu istine, i tačnog, objektivnog i profesionalnog informisanja građana, ubjedljivo najveću podršku dobija od mnogobrojnih prijatelja iz dijaspore. Ovim povodom, i u namjeri da im se bar malo odužimo za sve što su učinili za nas, Pešter TV organizovala je prijem za prijatelje iz dijaspore. Prisutnima se obratio direktor Pešter TV, Emir Hamidović koji je upoznao goste sa dosadašnjim radom našeg medija, finansijskim izvještajem za 2021. godinu, kao i sa planovima i projektima koje planiramo sprovesti u ovoj godini.

Na kraju, Hamidović je istakao i iskrenu zahvalnost velikom broju naših ljudi, prijatelja Pešter TV koji iz opravdanih razloga nisu mogli prisustvovati prijemu, izrazivši nadu da će ovaj događaj u budućnosti prerasti u tradiciju.

 

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave