18.4 C
Tutin
Nedjelja, 16 Juna, 2024
spot_img
PočetnaPOLITIKAOdržana sjednica Skupštine opštine Sjenica (video)

Održana sjednica Skupštine opštine Sjenica (video)

Skupstina u Sjenici

Održana je redovna sjednica Skupštine opštine Sjenica. U sklopu konstruktivne skupštinske rasprave polemisalo se o 25 tačaka Dnevnog reda.

Predsjednik skupštine Sjenica Nermin Kamberović  ističe da je današnje zasjedanje bilo iscrpno, ali krajni ishod dobar.

“Uglavnom su sve tačke dnevnom reda, koje smo predložili, usvojene. Računam da smo imali konstruktivan odnos i mi koji predlažem, a vjerujem I ljudi koji su iz opozicije, koji su imali parvo I da kritikuju i da hvale, tako da sam zadovoljan kako je protekla sjednica”, rekao je Kamberović.

Predsjednik opštine Sjenica Munib Mujagić kaže da je današnja sjednica od velike važnosti, jer se diskutovalo o brojnim problemima građana. On je dodao da će se boriti za rješavanje istih.

“Za vodu na Pešteru i za adekvatan tretman poljoprivrednog zemljišta, kao I za rješavanje pitanja Islamske zajednice u skladu sa zakonom u Srbiji. Vjerujem da građani opštine Sjenica prepoznaju ovaj trend, da se stvari mijenjaju, ne možda željenim tempom, s obzirom na situaciju Ukrajine I Rusije, inflaciju, gdje nam se smanjuju finansije, ali činimo sve u saradnji sa nadležnim ministarstvima da sve ove pozitivne trendove zadržimo, te u tom smislu izdražavm zadovoljstvo sjednicom i stavom većine i svim donešenim odlukama”, zaključio je Mujagić.

Sjednica Skupštine  opštine Sjenica  počela minutom šutnje gdje je odata pošta žrtvama masakra  u Beogradu.

izvor: SANA

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave