7.8 C
Tutin
Četvrtak, 18 Aprila, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVONovi Pazar: Vijećnicima dodijeljeni resori

Novi Pazar: Vijećnicima dodijeljeni resori

Članovima Gradskog vijeća Novog Pazara dodijeljeni su resori na prvoj redovnoj sjednici tog organa, saopštila je lokalna samouprava.

Kako se navodi, Aladin Zećirović biće zadužen za urbanizam, izgradnju i stanovanje, Vahidin Melajac za zdravstvo i socijalnu politiku, a Ensar Škrijelj za upravljanje infrastrukturnim projektima, javnom svojinom, turizam i međunarodnu saranju.

Obrazovanjem, kulturom, omladinom, sportom i saradnjom sa civilnim sektorom baviće se Denisa Curić, a Nikola Jolović mesnom samoupravom, komunalnom delatnošću i energetikom.

Za životnu sredinu, vanredne situacije i razvoj informativnog društva staraće se Nikola Milenković, a za koordinaciju rada javnih preduzeća i organa grada Albin Šabotić.

Latifu Đerleku pripao je razvoj preduzetništva i saradnja sa malim i srednjim preduzećima, a Tihomiru Ratkoviću lokalni ekonomski razvoj i međuopštinska saradnja.

Na ovoj sjednici usvojen je i Predlog komisije za finansiranje i sufinsiranje projekata socio-humanitarnih organizacija, kao i Predlog odluke o auto-taksi prevozu.

freemedia

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave