16.1 C
Tutin
Srijeda, 12 Juna, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVONevrijeme u Novom Pazaru – voda preplavila ulice, grom najvjerovatnije izazvao požar

Nevrijeme u Novom Pazaru – voda preplavila ulice, grom najvjerovatnije izazvao požar

Juče u popodnevnim satima područje Novog Pazara zadesilo je olujno nevrijeme praćeno snažnom grmljavinom i kišom. Najverovatnije usled udara groma, došlo je do požara na jednoj kući u Hercegovačkoj ulici.

U vrlo kratkom vremenskom periodu kiša je preplavile ulice grada. Voda se sada povukla, a Gradski štab za vanredne situacije je zasedao juče i doneo naredbu da se angažuju subjekti od posebnog značaja i javna komunalna preduzeća na sanaciji puteva, ulica i manjeg dijela rječnih korita.

Požar koji je juče u popodnevnim satima izbio u porodičnoj kući u Hercegovačkoj ulici tokom jakog nevremena koje je zadesilo Novi Pazar, lokalizovan je. Žrtava na sreću nije bilo.

Do požara je došlo, kako se pretpostavlja, od udara groma. Veliki broj vatrogasaca koji su došli sa tri vozila gasili su požar, a u pomoć su priskočile mnogobrojne komšije, građani i komunalni milicajci.

U novopazarskom naselju Ćeremedžinica, nakon obilnih padavina, došlo je do raskopavanja kanala, kao i to da je materijal za izgradnju puteva završio u dvorištu mještana tog naselja, što im je stvorilo dodatne probleme.

Mještani ovog dijela grada za Sandžak televiziju kazali su, da su pozvali nadležne ali, nažalost, nisu imali sluha.

izvor: RTS / SANA
video: portal A1 tv

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave