18.4 C
Tutin
Nedjelja, 16 Juna, 2024
spot_img
PočetnaHRONIKAMUP: Isključeni iz saobraćaja vozači autobusa koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih...

MUP: Isključeni iz saobraćaja vozači autobusa koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, za 24 sata, isklјučili su iz saobraćaja petoricu vozača koji su upravlјali vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je danas zaustavila dvojicu vozača autobusa starosti 46 godina koji su krenuli po putnike na autobusku stanicu, od kojih je jedan vozio pod dejstvom opijata, a drugi pod dejstvom kanabisa.

Patrola je juče iz saobraćaja isklјučila sedamnaestogodišnjaka koji je vozio „golf“ pod dejstvom benzodiazepina, a kako je dalјom proverom utvrđeno i sa nepripadajućim tablicama, pa će protiv njega, po nalogu tužilaštva, biti podneta i krivična prijava za falsifikovanje isprave.

Takođe, saobraćajna policija zaustavila je i dvadesetdevetogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je upravlјao pod dejstvom kanabisa, kao i tridesetšestogodišnjaka koji je upravlјao „audijem“ pod dejstvom kokaina.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Apelujemo na vozače da ne upravlјaju vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Novi Pazar,
01.02.2024. godine
Broj: 7/24

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave