18.4 C
Tutin
Nedjelja, 16 Juna, 2024
spot_img
PočetnaSANDŽAKMještani Zapadnog Mojstira i dalje odsječeni zbog klizišta - apeluju na nadležne...

Mještani Zapadnog Mojstira i dalje odsječeni zbog klizišta – apeluju na nadležne da hitno reaguju

pester.tv

Klizista u Mojstiru Tutin

Na poziv mještana Zapadnog Mojstira, ekipa Pešter TV obišla je zaseok Hajrovića u ovom selu gdje je nakon obilnih padavina krajem januara došlo do aktiviranja klizišta pa je put u ovom selu i dalje potpuno odsječen. Oni su još jednom uputili apel nadležnima da im se pomogne u rješavanju ovog problema što prije.

Selo Zapadni Mojstir već odavno je poznato kao mjesto u kojem je putna inftrastruktura u katastrofalnom stanju. Da je to zaista tako uvjerila se i ekipa naše tv proteklog vikenda, a povod naše posjete bio je poziv mještana zaseoka Hajrovića koji već skoro 20 dana žive potpuno odsječeni, jer je uslijed klizišta koje su izazvale posljednje obile padavine, put u ovom dijelu sela izuzetno oštećen.

Mještani su još jednom apelovali na nadležne da ulože napore kako bi se što prije ovaj veliki problem riješio, jer u domainstvima koja su odsječena zbog lizišta žive uglavnom starija i nemoćna lica.

Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutin Odroni i klizista u Mojstiru Tutinv

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave