8.6 C
Tutin
Četvrtak, 30 Maja, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVOInspektorka Amela Smajović teško povrijeđena nožem dok je bila na zadatku

Inspektorka Amela Smajović teško povrijeđena nožem dok je bila na zadatku

U poslijepodnevnim satima 14. aprila, Amela Smajović, zaposlenica Službe unutrašnjih poslova u Kraljevu, fizički je napadnuta od strane dva nepoznata napadača pri čemu je zadobila teške povrede nanijete nožem. Incident se dogodio u neposrednoj blizini grada dok je Smajović nosila važne policijske dokumente i dokaze. Amela Smajović je inače Novopazarka koja živi u Kraljevu i radi u Policijskoj upravi Kraljevo.

Prema izvještajima s društvenih mreža, Smajović je bila praćena neposredno prije napada. Dva automobila su joj blokirala put, nakon čega su iz njih izronila dva napadača koji su je brutalno napali, nanijevši joj ozbiljne povrede nožem u predjelu vrata i stomaka. Zbog težine zadobijenih povreda, Smajović je hitno prebačena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu.

Amela Smajović, koja slovi za najmlađu inspektorku kriminalistike u Srbiji, prema mišljenju stručnjaka, mogla bi biti meta zbog svoje uloge u procesuiranju visokoprofilisanih kriminalaca. Postoji sumnja da je napad motiviran osvetom, povezan s ranijim hapšenjima ključnih članova kriminalnih grupa.

Policija je potvrdila hapšenje jednog od napadača, dok drugi još uvijek izmiče pravdi. Očekuje se da će i drugi napadač uskoro biti uhvaćen i da će oba biti procesuirana zbog ovog napada. Amela Smajović je objavila fotografije sa VMA na kojima se vidi ozbiljnost povreda koje je zadobila, pogledajte ispod teksta.

Amela Smajović je objavila fotografije sa VMA na kojima se vidi ozbiljnost povreda koje je zadobila.

sandzakpress

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave