16.1 C
Tutin
Srijeda, 12 Juna, 2024
spot_img
PočetnaPOLITIKABazeni u naselju Mala ravan prazni već sedam godina. Šta kaže koalicija,...

Bazeni u naselju Mala ravan prazni već sedam godina. Šta kaže koalicija, a šta opozicija? (VIDEO)

Bazeni, mala rava, tutin

Problemi sa vodosnabdijevanjem naselja Mala ravan i visinske zone Kleča aktuelni su već godinama, a bili su tema i posljednjeg skupštinskog zasijedanja prije nekoliko dana. Odbornici SPP-a po ko zna koji put tražili su odogovore na pitanja šta se dešava sa projektom izgradnje bazena u naselju Mala ravan koji su trebali ovaj veliki problem trajno da riješe.

Šta znači kada mjesecima i godinama mučite muku sa nedostatkom vode u svojim domaćinstvima, pa ne znate da li je gore zimi ili ljeti, najbolje znaju mještani tutinskih naselja Kleče i Velje polje. Godinama im se obećava jedno te isto, i godinama jedno te isto i dobijaju – NIŠTA.

Naša redakcija još jednom je analizirala dugogodišnju nezabilježenu manipulaciju od strane lokalnih vlasti vezanu za izgradnju bazena u naselju Mala ravan. Još jednom ćemo podsjetiti naše gledaoce šta su nadležni govorili 2016., 2017., 2018. i 2019. godine.

A onda je došla 2022. I opet sve u krug. Opozicija je na posljednjem skupštinskom zasijedanju ponovo pitala šta se dešava sa projektom izgradnje bazena.

Odgovor opoziciji u 2022. godini stigao je ponovo od bivšeg prvog čovjeka opštine. Na tvrdnju opozicije da je završeno svega 30 odsto radova na izgradnji bazena, predsjednik opštine izjavio je da je odrađeno skoro 95 odsto.

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave