12.5 C
Tutin
Petak, 20 Septembra, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVOMeđedović na terenu posle mesec i po

Međedović na terenu posle mesec i po

Teniser Hamad Međedović startovaće danas u kvalifikacijama za masters u Madridu, što će mu biti povratak na teren posle skoro mesec i po dana i poraza na startu čelindžera u Finiksu.

Rival dvadesetogodišnjem Novopazarcu, koji je zbog propuštenih nekoliko turnira pao na 130. mesto na ATP listi, u prvom kolu kvalifikacija biće 10. nosilac Francuz Igo Gaston (23 godine, 95. na ATP listi).

Do sada se nisu sastajali.

Za ulazak u glavni žreb turnira pobednik tog duela boriće se protiv boljeg iz meča Italijana Andrea Vavasorija (157. na ATP listi) i Argentinca Fransiska Komesana (96. na ATP listi).

Nakon osvajanja “Next Gen” turnira krajem godine, Međedović je igrao u kvalifikacijama Australijan opena gde ga je, nakon pobede nad Italijanom Markom Čekinatom (2:0), zaustavio Jordanac Abedalah Šelbajh (1:2).

Usledili su zdravstveni problemi tokom kojih je pokušao da se vrati u kvalifikacijama za masters u Indijan Velsu gde ga je zaustavio Francuz Igo Grenije (0:2), te na čelindžeru u Finiksu gde je poražen od još jednog Francuza, Benoe Pera (1:2).

Masters u Madridu igra se na šljaci, za nagradni fond veći od 7,8 miliona evra.

Titulu brani Španac Karlos Alkaraz.

radiostoplus

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave