17.7 C
Tutin
Subota, 5 Oktobra, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVOMujagić: Situacija i dalje teška, očekujemo normalizaciju

Mujagić: Situacija i dalje teška, očekujemo normalizaciju

Komandant Štaba za vanredne situacije u Sjenici Munib Mujagić rekao je da je u toj opštini situacija nakon obilnih snežnih padavina i dalje teška, i da se intenzivno radi na raščišćavanju puteva i otklanjanju električnih kvarova.

On je za radio Sto plus istakao da je nekoliko sela još uvek bez struje, te da je prostor na kojem se dogodio kvar nepristupačan što otežava otklanjanjanje kvara.

„Naše ekipe rade na raščišćavanju puteva i dosta toga će biti završeno tokom dana, a što se tiče struje procena je da će ekipe EPS-a jedan veliki kvar otkloniti danas, dok će drugi deo posla biti završen sutra zbog težih okolnosti u kojima se radi“, rekao je Mujagić.

Dodao je da će vanredna situacija koja je juče uvedena u ovoj opštini biti na snazi sve dok se situacija potpuno ne stabilizuje.

U preduzeću „Novi Pazar put“ navode da su svi putni pravci koje oni održavaju, osim pravca Raška-Golija prohodni za saobraćaj.

„Naše ekipe su već osposobile za saobraćaj sve putne pravce, jedino nam vetar otežava čišćenje puta Raška-Golija jer se uglavnom nanosi i vraća ono što je već očišćeno“, kažu u ovom preduzeću.

U Novom Pazaru i Sjenici gde je jutros izmereno 13 stepeni ispod nule, trenutno je vedro i bez padavina.

radiostoplus

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave