11.4 C
Tutin
Subota, 5 Oktobra, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVOPešter TV upućuje poziv političkim akterima za učešće u predizbornom programu

Pešter TV upućuje poziv političkim akterima za učešće u predizbornom programu

Pešter TV kao i prethodnih godina prati predizbornu kampanju za predstojeće parlamentarne izbore za narodne poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije zakazane za 17. decembar 2023. godine. U skladu sa tim, naša redakcija ovim putem upućuje javni poziv svim učesnicima parlamentarnih izbora da uzmu učešće u našem predizbornom programu.

Zainteresovani predstavnici političkih opcija koje će sa svojim listama uzeti učešće na predstojećim izborima 17. decembra, biće u skladu sa zakonom i preporukama Regulatornog tijela za elektronske medije, ravnopravno zastupljeni u našoj informativnoj emisiji Dnevnik. Takođe, naša redakcija omogućiće i predstavljanje parlamentarnih lista iz Sandžaka u našim specijalnim predizbornim emisijama, a zainteresovani se mogu javiti putem e-maila redakcija@pester.tv ili na brojeve telefona ‪064 88 91 599‬ i ‪064 88 91 777‬, najkasnije do 01.12.2023. godine, kako bismo dogovorili termine snimanja i emitovanja.

Što se tiče učešća u marketinškom dijelu programa, svi zainteresovani učesnici izbora mogu iskoristiti mogućnost komercijalnog oglašavanja na programu Pešter TV po ustanovljenom cjenovniku koji objavljujemo u prilogu.

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave