8.3 C
Tutin
Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVOMeđunarodno takmičenje u preciznom slijetanju u Prijepolju

Međunarodno takmičenje u preciznom slijetanju u Prijepolju

Elvin Mušović iz Prijepolja paraglajdingom se bavi pubih šest godina. Ljubav je, kako kaže, prema ovog sportu postojala od malih nogu.

„Kako dijete sam sanjao da mogu da letim. Penjao sam se na brdo i gledao kako bi bilo dobro da se zaletim i tako se odvojim od brda. Kao dječak sam gledao kako ljudi lete. Kada mi se pružila prilika, drug mi je pomogao. Imao sam i instrukora koji me je učio tehnikama i tako uspješno završio obuku. Sada već šest godina intenzivno uživam u ovom sportu“, istakao je Mušović.

Ovaj Prijepoljac već se uveliko priprema za takmičenje, jer ovaj grad, prema njegovim riječima, ima sve predizpozicije da ovaj sport postane i atrakcija svake godine.

„Prijepolje ima jedan od najljepših startova juga koji je ogroman i može da se leti veoma sigurno, tako da planiramo da organizujemo međunarodno takmičenje za 15 dana u preciznom slijetanju“, kazao je ovaj Prijepoljac.

Ništa nije teško, ukoliko čovjek to voli, te je potrebno da vjerujemo u sebe, svoje mogućnosti i kapacitete, a sve ostalo dođe samo. Na kraju ćete pobjediti i čovjeka u vama koji je imao strahove od neuspjeha, zaključio je Elvin.

SANA

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave