9.9 C
Tutin
Petak, 20 Septembra, 2024
spot_img
PočetnaDRUŠTVOU Sjenici otvorena ekspozitura Halk banke

U Sjenici otvorena ekspozitura Halk banke

U Sjenici otvorena je ekspozitura Halk banke. Ambasador Turske Hami Aksoy naglasio da u poslednje vrijeme povećava broj filijala širom Srbije i na taj način daje doprinos zapošljavalju.

On je naglasio da je su odnosi Srbije i Turske na vioskom nivou.

„Zaista to nije iznenađenje, zbog toga što Tursko bankarstvo je prepoznato širom svijeta. Ono što mogu da kažem, jeste, da su između Srbije i Turske na historijskom maksimumu i zbog toga je predsjednik Srbije prošle godine rekao kada su u pitanju odnosi između ovih zemalja živimo zlatno doba. Naš jedini cilj je da damo doprinos razvoju ovog regiona, tako što ćemo dovesti investitore iz Republike Turske i na taj nači9n olakšamo život tog stanovništva“, kazao je Aksoy.

Predsjednik IO Halk banke Aziz Arslan, rekao je da su aktivnosti njihove banke u Republici Srbiji počele su 2015. godine, a prioritet su im bili, kako je dodao, ljudi, te će nastaviti u tom smjeru, a to je pružanje što kvalitetnijih usluga.

„Zahvaljujući značajnim ulaganjima u cilju povećanja kvaliteta naših usluga postali smo prva banka u Srbiji  i koja svojim klijentima ponudila rješenje za digitalni novčanik. Nastavljamo sa našim naporima da proširimo sektor usluga i ponudimo vodeća rješenja  što većem broju ljudi“, zaključio je Arslan.

Ambasador Turske naglasio da je Halk banka ponos sviju nas i koji nas predstavlja u najljepšem svjetlu. On je istakao da su 2021. godine u Novom Pazaru otvorili generalni konzulat, koji već dvije godine realizira vaćne aktivnosti.

SANA

 

OSTALE OBJAVE
- Advertisment -spot_img

poslednje objave